Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame waterfles

Een duurzame waterfles, handig voor onderweg

In Nederland beschikken we over uitstekend kwaliteit water, hoe fijn dat je dan je duurzame waterfles kunt blijven vullen. Water uit onze kraan komt uit een bron, het hoeft niet vervoerd te worden en ergens opgeslagen te worden. Je water vullen met kraanwater is goedkoper en ook nog eens beter voor het milieu. Een waterfles die duurzaam is, is ook nog eens handig voor onderweg. Er zit een goede dop op waardoor de fles niet kan lekken en je water blijft door het materiaal lekker koud. Ideaal als je op een warme zomerdag in een snikhete auto naar je werk rijdt. Je duurzame waterfles stop je eenvoudig in je handtas en dan is het genieten geblazen.

De voordelen van water en een duurzame waterfles

Water is het goedkoopste drankje wat er bestaat en is altijd beschikbaar waar en wanneer je maar wilt. Water is lekker, gezond, het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen door dieren en je krijgt er een stralende huid van. In de wet is vastgelegd hoe het water samengesteld moet zijn en er wordt streng op gecontroleerd, het moet namelijk aan een aantal eisen voldoen. Een waterfles die duurzaam is, is bovendien goed schoon te maken. De meeste duurzame waterflessen die we hebben zijn daarnaast vaatwasser bestendig. 

Duurzame waterfles bij ons kopen

Je kunt als vanzelfsprekend bij ons terecht om een duurzame waterfles te kopen in verschillende varianten. Je kunt echter ook je duurzame waterfles door ons laten bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Stuur ons een email en vraag een offerte aan. Het is handig als je meteen ook je ontwerp mee stuurt, dan kunnen we je als de beste informeren over alle mogelijkheden. Samen kunnen we zorgen dat we nog jarenlang kunnen genieten van het prachtige milieu.

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel