Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Bamboe tas

Een duurzame bamboe tas als give-away

Het kan heel wat hoofdbrekens kosten om een mooi relatiegeschenk te vinden. Een pen heb je misschien al zo vaak uitgedeeld. Een mok is ook nog niet zo lang geleden. Wat zou nu een goede optie zijn? Een artikel dat door alle klanten en relaties veel wordt gebruikt is een tas. Daarom is ook dit een uitstekend idee als je zoekt naar een praktisch geschenk. Heb je al eens gedacht aan een tas  van bamboe? Deze tassen hebben een mooie uitstraling en zijn daarnaast bijzonder duurzaam.

Goed voor het milieu: tas bamboe

Gelukkig worden er steeds minder tassen van plastic gebruikt. Winkeliers delen ze meestal niet meer gratis uit. Klanten moeten hiervoor vaak iets extra’s betalen. Een tas bamboe is daarom voor veel mensen een welkom geschenk. Of het nu gebruikt wordt voor de boeken van de bibliotheek, de boodschappen of een knuffelbeer, een tas van bamboe komt altijd van pas. Je wilt een bamboe tas kopen voor je relaties? Neem dan een kijkje op de site van Eco Giving.

Bamboe tas kopen online

Online een bamboe tas kopen heeft veel voordelen. Je kunt op gemak bekijken welk artikel jou het meeste aanspreekt. De bamboe tas is verkrijgbaar in onder meer de volgende afmetingen: 35+ 15 x 42 cm. Niet te groot en niet te klein, dus een ideaal formaat. Vraag je jezelf af waarom bamboe duurzaam is? Misschien ken je het alleen als voedingsbron van de alom bekende pandabeer? Minder bekend is soms dat bamboe ideaal is als grondstof voor diverse producten. Bamboe groeit bijzonder snel en kan daardoor vaak worden geoogst. Bovendien is bamboe voor 100% biologisch afbreekbaar. Allemaal niet onbelangrijk als je oog hebt voor het milieu. De vezels van bamboe zijn zo fijn dat er ook zachte stof van kan worden gemaakt. Het verschil met katoen is nauwelijks te zien en te voelen.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel