Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Bamboe koffiebeker

Bamboe koffiebeker is leverbaar in diverse kleuren

Een koffiebeker van bamboe is een perfect idee om te gebruiken als give-away. Vrijwel al je relaties zullen weleens genieten van een bakje koffie. Relatiegeschenken met praktisch nut vallen over het algemeen het beste in de smaak. Het grote voordeel van deze bamboe koffiebeker is dat er geen gebruik is gemaakt van schadelijke kunststoffen. Verder is de beker voor 100% biologisch afbreekbaar. Dat zijn toch de dingen waar mensen tegenwoordig op letten. Het is mooi als jullie club, vereniging of je bedrijf daar ook aandacht voor heeft. Een voordeel is dat je de beker in diverse kleuren kunt bestellen. Of je nu rood, blauw, oranje of geel wilt, het kan allemaal. Ook grijs en groen zijn mogelijk.

Handige koffiebeker bamboe met deksel

Koffie is voor sommige mensen de hele dag door nodig. Daarom is het handig als dit populaire drankje kan worden meegenomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een goed afsluitbaar deksel is ideaal. De beker is enkelwandig, dus het is wel belangrijk om op te letten. Warmteoverdracht is mogelijk. Het product is uiterst geschikt voor reiniging in de vaatwasser, dus zeker herbruikbaar.

Bamboe koffiebeker kopen bij Eco Giving

Je bent helemaal enthousiast over de bamboe koffiebeker? Dit wordt jouw volgende give-away? Hiermee zullen je relaties vast en zeker zeer tevreden zijn. Je wilt de bamboe koffiebeker kopen? Dit kan heel snel en eenvoudig op onze website. Je hoeft maar een paar stappen te volgen en de bestelling is gereed. Uiteraard worden de bamboe koffiebekers geleverd in een ecologische cadeauverpakking. Dat is voor ons niet meer dan logisch. Het minimale aantal dat je dient te bestellen is 50. Hoe meer bekers je in je winkelwagen doet, hoe goedkoper het artikel wordt per stuk. Ook de bedrukking en uitvoering bepalen nog voor een gedeelte de uiteindelijke prijs. Wil je graag vooraf een nauwkeurige prijsopgave, dan is dat zeker mogelijk. Je kunt deze geheel vrijblijvend telefonisch of via de e-mail bij ons aanvragen.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel