Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame relatiegeschenken

Een focus op duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken hebben de toekomst. Wil je ook graag relatiegeschenken die op een goede manier bijdragen aan een betere wereld? EcoGiving biedt een groot assortiment met hippe en trendy gadgets en duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn gemaakt van bv. gerecyclede materialen, van bamboo, solar of van bijvoorbeeld PET flessen.

Met een duurzaam relatiegeschenk  draag je bij aan een betere wereld

Met een duurzaam relatiegeschenk of een geschenk met een mooi verhaal kun je ervoor zorgen dat kinderen in ontwikkelingslanden naar school kunnen gaan.  Een duurzaam relatiegeschenk kan ook  helpen om ‘ownership’ te creeren, vluchtelingenorganisaties te ondersteunen van de VN en War Child. Een duurzaam relatiegeschenk kan helpen de CO2 uitstoot te verminderen. Ze kunnen  volledig afbreekbaar zijn, cradle-to-cradle, opwindbaar of oplaadbaar via zone-energie.

EcoGiving biedt een ruime keuze  aan duurzame relatiegeschenken

Van pennen en mokken, duurzame kerstpakketten, tot en met kunst & design. Er gaat een wereld voor je open. Kijk naar alle mogelijkheden en je zult zien dat een duurzaam relatiegeschenk veel meer kan bieden dan je in eerste instantie bedacht had. Iedere dag komen er nieuwe duurzame relatiegeschenken bij. U wilt daarbij dat uw boodschap zo duidelijk mogelijk naar voren komt, dat kan door het duurzame relatiegschenk te personaliseren met uw logo of tekst. Wij zijn specialist in het opzetten, bedenken en maken van een duurzame relatiegeschenkenlijn voor uw bedrijf.  Wij gaan met uw briefing aan de slag en komen zo tot een top duurzame relatiegeschenkenlijn. Neem vandaag nog contact op met EcoGiving om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel