HOOK'D

Vorige Artikel 12 van 15 Volgende
€ 6,95 (exclusief 21% btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
50 stuks

HOOK'D

Hook'd is een 100% Nederlands product. Het is gemaakt van PE-plastic dat in Nederland is gerecycled en ook in Nederland wordt geproduceerd.

Hook'd is een alternatief voor dure zadeltassen, en het is gemakkelijker te gebruiken. Geen gedoe meer met het pakken van tassen vol met boodschappen in je zadeltassen, en niet meer worstelen met natte fietstassen die aan de elementen zijn blootgesteld. Bovendien past je fiets altijd in het rek omdat je Hook'd binnenshuis meeneemt.

Hook'd moedigt het gebruik van duurzame boodschappentassen aan en vermindert het gebruik van plastic zakken - Hook'd past precies in het EU-beleid dat erop gericht is het gebruik van plastic zakken tot een minimum te beperken.

Hook'd is ontworpen om duurzaam, sterk, licht en aantrekkelijk te zijn om naar te kijken - geschikt voor een of twee tassen en supereenvoudig in gebruik.

Hook's moedigt mensen aan om te fietsen - draagt bij aan een gezondere levensstijl en verlaagt de CO2-uitstoot en past in de ambitie ten aanzien van duurzaamheid en een beter milieu.

Specificaties:

* Afmetingen: 18 x 18 x 7 cm 
* Gewicht: 145 gr
* Elk met een headercard (Engels of Nederlands)
* Headercard kan worden aangepast 
* Kleuren:
- Darkgrey 
* Verpakking: 
- Per 144 stuks 
- Afmetingen: 45 x 55 x 75 cm, 37 kg


Prijzen:

Prijs exclusief 1 kleur bedrukking: 

50 stuks: € 8,50 per stuk
100 stuks: € 7,70 per stuk
250 stuks: € 7,35 per stuk
500 stuks: € 6,95 per stuk
1000 stuks: € 6,95 per stuk

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel