Button-badges van bloeipapier:

Artikel 1 van 2
€ 1,15 (exclusief btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
100 stuks

Button-badges van bloeipapier:

Breng uw boodschap op een milieuvriendelijke manier onder de aandacht met deze Button-badges gemaakt van bloeipapier. Ontvangers zullen blij zijn als ze ontdekken dat het papier plantbaar is, zodat ze wilde bloemen kunnen laten groeien en verspilling kunnen helpen voorkomen. Nadat ze klaar zijn met ze te dragen, hoeven ze alleen maar de pin te verwijderen en de rest in aarde te planten!

De Button-badge kan ook dubbelzijdig worden bedrukt.

Specificaties:

Diameter: 2" (ca. 5 cm) en 3" (ca. 7,5 cm) leverbaar, met pin aan de achterkant gekleefd
Wildflower Seed Mix: laat een mix van kleurrijke wilde bloemen groeien, waaronder Bird's Eye, Clarkia, Black Eyed Susan, Sweet Alyssum, English Daisy, Catchfly en Snapdragon.


Prijzen:

Prijzen op basis van 5 cm, inclusief full colour bedrukking aan 1 zijde, tot 30% inktdekking. Als uw ontwerp dit overschrijdt, kan een prijsverhoging van toepassing zijn. Minimale afname is 100 stuks

100 - 249 stuks = € 1,55
250 – 499 stuks = € 1,40
500 – 999 stuks = € 1,30
1.000 - 2499 stuks = € 1,20
2.500 > stuks = € 1,15

Instelkosten = € 55,00 per design, per positie

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk, exclusief bedrukking, instelkosten en BTW.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseered en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd, tenzij specifiek anders beschreven. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel