Online vergadering met een Mueslireep

Vorige Artikel 15 van 15
€ 9,80 (exclusief 21% btw)

Plan die online vergadering met een bak koffie, thee en muesli reep

Geef de vergadering via Zoom een andere dimensie door dit pakket op te sturen naar jouw collega's of relaties. Super leuk om via de post een lekker bakje Fair Trade thee of koffie op te sturen. De muesli reep zorgt voor net dat beetje extra energie tijdens de vergadering. Zo wordt ook de online vergadering een feestje. 

In dit pakket vind je een goede bak koffie gevuld en ingepakt door de mensen van Ipse de Bruggen. Dat vinden zij super leuk om te doen.Zelfde geldt voor de gevulde koek. Het inpakken gebeurt door de sociale werkplaats Het Tweede Huis. Super tof!

Het groeipapier kaartje maakt het pakketje compleet en geeft extra ruimte voor een boodschap. Hoe leuk is dat om te versturen naar je collega's of klanten.

Wij versturen de pakketjes ook graag voor jou. Vraag gerust naar de mogelijkheden, leuk!
 

Specificaties: 

* A5 Doosje
* A6 groeipapier 80 grs
* 3 zakjes Fair Trade thee
* Arabica Coffe
* Mueslip Reep


Prijzen:

Prijs inclusief bij afname 25 stuks: € 9,80

Op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel, app of mail even. Dan helpen we je direct. 

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel