Zomer en strand klaar met de post

Vorige Artikel 8 van 8
€ 16,50 (exclusief btw)

Vier de zomer met je collega's

Wens je collega's een fijne zomer, bedank ze voor een raar jaar of stuur "gewoon" even wat op. Hoe leuk en vrolijk is dit pakket dan wel niet.

In dit pakket vind je een frisse ijsthee gevuld en ingepakt door de mensen van Ipse de Bruggen. Dat vinden zij super leuk om te doen. De hamamdoek van gerecycled materiaal is super fijn!

Het groeipapier kaartje maakt het pakketje compleet en geeft extra ruimte voor een boodschap. Hoe leuk is dat om te versturen naar je collega's of klanten.

Wij versturen de pakketjes ook graag voor jou. Vraag gerust naar de mogelijkheden, leuk!

 

Specificaties: 

* A5 Doosje
* A6 groeipapier 80 grs voor een persoonlijke boodschap
* Frisse IJsthee
* Hamamdoek
* Tony Chocolonely 50 grs
* Zonnebrand

Prijzen:

Prijs inclusief bij afname 25 stuks: € 16,50

Op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel, app of mail even. Dan helpen we je direct. 

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel