Nature out of the box - Mini

Artikel 12 van 22
€ 11,50 (exclusief btw)

Een schitterende plant door de bus

De BloomsBox is een cadeau met een 3-in-1 design. De BloomsBox is namelijk niet alleen een plantenpot, maar het is ook de verzendverpakking én het waterreservoir voor de planten. Zo versturen we planten zonder verpakkingsafval te creëren. De BloomsBox Mini kan zo met de post mee; hij past door de brievenbus. In 2 minuten tover je de verzendverpakking om tot een waterdichte plantenpot voor jouw luchtzuiverende planten. En dankzij het slimme watergeefsysteem hoef je maar eens per maand water te geven. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten maandenlang van dit cadeau!

Personaliseer je BloomsBox Mini

De voorkant van de BloomsBox Mini bestaat uit een wenskaart. Standaard heb je bij ons de keuze tussen drie wenskaarten. We drukken jouw persoonlijke boodschap voor de ontvangers af op de achterkant van de wenskaart.

Specificaties:• Leverbaar vanaf 50 stuks
• Inhoud: 2 luchtzuiverende planten en een wenskaart naar keuze met jouw boodschap
• Afmetingen: 16 x 12 x 3 cm
• Inclusief waterreservoir
• CO2-neutraal & sociaal geproduceerd

Prijs bij afname van 25 stuks: € 11,50

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 085 - 00 44 363  voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 5 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel