Hangtuintjes met de post

Artikel 5 van 6
€ 4,75 (exclusief btw)

Minimale bestelhoeveelheid
60 stuks

Besteleenheid
60 stuks

Hangtuintjes als brievencadeau

Verticaal tuinieren is helemaal hip. Leuk om je eigen tuintje te creëren op het balkon of aan de schutting die graag door vlinders wordt bezocht. De zakjes laten zich gemakkelijk ophangen aan een spijker en zijn geschikt als brievenbus geschenk. Heel tof om thuis door de bus te ontvangen.

Met het groeipapier in het doosje breng je jouw boodschap nog beter over. 

Dit hangtuintje bevat aardetabletten en een zakje zaden. Op de achterkant van het label staan de plantinstructies vermeld. Het tuintje is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India.

EcoGiving verstuurt de hangtuintjes graag voor je. Dat kan bijvoorbeeld in een full colour bedrukt doosje. Super leuk!

Specificaties:

* afmetingen: 24 x 14 cm
* Minimaal aantal stuks: 25 stuks


Prijzen:

Prijs inclusief A5 groeipapier (80 grs) eenzijdig bedrukt bij afname 25 stuks: € 4,75

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel