Hartjes-zeep

Artikelnummer: 335
Artikel 3 van 6
€ 5,65 (exclusief btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
25 stuks

Hartjes-zeep 

Hartjeszeep is speciaal ontwikkeld voor de dag van de liefde op 14 februari en bestaat uit een bosje touw met 5 kleine zeepjes in de vorm van een hartje. Gemaakt in de heerlijke geur van Amerys (geur van de liefde) en natuurlijk in de kleur rood*. Maar hartjes kunnen ook een gebaar van dankbaarheid en/of waardering zijn en daarom altijd leuk om te geven.

Specificaties:

* Inhoud: 5 kleine zeepjes 


Prijzen:

Prijs exclusief bedrukking: 

25 stuks: € 5,65 per stuk 

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel