Bio Wijnen - Waarom biologische wijn?

Uit het onderzoek is gebleken dat biologische wijn beter is voor het milieu, zowel op korte termijn als op lange termijn. Op de korte termijn is biologische productie vooral beter voor de gezondheid van de werknemers op de wijngaard. Op lange termijn is biologische productie beter voor het behoud van de biodiversiteit en zorgt het voor minder vervuiling van bodem en water. Er wordt niet gewerkt met onkruidverdelgers, geen pesticiden, geen kunstmest, geen chemische bestrijdingsmiddelen, geen instecticiden.

Biologische wijncultuur

De biologische cultuur is gebaseerd op de principes van de teelt in een levende, evenwichtige grond en houdt rekening met de natuurlijke cycli van het biologisch leven en met het respect voor het milieu. Alle gebruik van chemisch samengestelde producten is verboden. Maar bovenal is biologische wijn erg lekker en met zorg geproduceerd.

 

 

Sorteer op
© 2016 - 2020 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel