Join The Pipe

Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien.

Join The Pipe stimuleert het drinken van kraanwater, om zo de vervuiling tegen te gaan van de vervuilende PET-fles. Daarnaast probeert Join the Pipe tegelijkertijd het water eerlijker te verdelen en elders op de wereld mensen van schoon drinkwater te voorzien

Met de verkoop van watertappunten en herbruikbare waterflessen financiert Join the Pipe schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Ze delen flessen uit aan schoolkinderen voor betere hygiëne, plaatsen waterpompen in dorpen én organiseren City Clean Ups. Hiermee kunnen ze plastic soup bij de bron aanpakken.

Op de website van Join the Pipe zie je hier overzicht van.


Om deze honderden projecten te financieren heeft Join the Pipe een aantal duurzame waterflessen ontwikkeld die hieraan bijdragen. 

De Nairobi Bottle, de City Bottle en de Bogo bottle wat Buy One-Give One betekent zijn op dit moment de modellen. Iedere fles draagt op zijn eigen manier bij aan de doelstellingen van Join the Pipe.

Bogo Bottle:

De BOGO-Bottle (Buy One Give One) is een herbruikbare waterfles. Voor iedere BOGO-Bottle die wordt verkocht, wordt een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland gedoneerd. De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd.

Voor elke verkochte fles doneren wij ook één fles aan een scholier in Afrika!

Nairobi Bottle:

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles.  De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of een festival . De fles wordt in Nederland geproduceerd en draagt bij aan een plastic vrije wereld.

De waterflessen zijn te allen tijden te gebruiken; in het park, tijdens het wandelen, op de sportschool en op kantoor. Juist omdat de flessen niet lijken op een standaardbidons die je eigenlijk alleen maar mee neemt naar de sportschool, zijn deze flessen zo veelzijdig. Maar uiteindelijk gaat het niet alleen om het design van de fles. Het zit hem vooral in het goede verhaal wat erachter zit. Want voor iedere fles die wij verkopen doneren we er een aan een scholier in Afrika, zodat deze ook op een hygiënische manier kan drinken, i.p.v. uit zijn vieze handen te moeten drinken. 

Klik hier voor de video


City Bottle Amsterdam:

De Amsterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst met de typische Amsterdamse grachtenhuisjes en de welbekende Andreas kruisen als design. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan een bepaalde stad te hebben.  De Amsterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

City Bottle Rotterdam:

De Rotterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Rotterdam. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan de stad te hebben.  De Rotterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

City Bottle London:

De London Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van London. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan de stad te hebben.  De London Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

City Bottle Paris:

De Paris Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Rotterdam. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan de stad te hebben.  De Paris Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld..

Al met al zijn deze flessen bij uitstek een Return on Investment!

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel