Gezocht: Sales stagiair met een groen hart!

Ben jij op zoek naar een stage waarin je ook echt mee mag werken? Dus niet alleen koffie halen en verslagen uittypen? En vindt jij het belangrijk om mensen te helpen en de wereld een beetje duurzamer te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Handjes uit de mouwen

Van de term een ‘hands on mentaliteit’ krijgen wij persoonlijk jeuk, en jij waarschijnlijk ook. Maar we zijn wel op zoek naar iemand die graag aanpakt. Voorstellen maken voor klanten, offertes uitwerken, telefonisch contact met leveranciers, trends spotten in de markt en meer. Het verkoopproces van A tot Z eigenlijk. We geven je graag alle vrijheid om te leren hoe het nu echt is om te werken in een online business to business bedrijf.
 

Wie zijn wij?

EcoGiving is specialist in duurzame relatie- en kerstgeschenken. Van groene brievenbus cadeaus tot bedrukte tassen van gerecycled materiaal. Van Vegan kerstpakket tot one of a kind borrel box. You name it, we got it. Sociaal ondernemen en een positieve impact maken op de wereld staat bij EcoGiving voorop. Met ruim 10 jaar ervaring in de promotionele markt zijn wij overtuigd van de noodzaak om de promotionele markt te verduurzamen. We groeien hard en daarom kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken voor ons kantoor in Rotterdam.


Wie ben jij?
- Je vindt het tof om in het diepe te springen
- Je houdt van plezier maken
- Je kan tegen een stootje
- Je vindt het gaaf om in korte tijd veel te leren
- Eigen initiatief zit wel in je
- Je houdt van snel schakelen
- Een deadline (of vijf) bezorgd je geen slapeloze nachten


Wat denk je? Is het wat?
In dat geval zitten wij met smart op je te wachten. Wij vinden onszelf best leuke collega’s. Wat we je nu aanraden om te doen?

Stuur een mail naar Arne via info@ecogiving.nl en overtuig ons even in gewone mensentaal waarom wij op jou zitten te wachten. Wie weet, zit je volgende week al bij ons aan tafel voor een gesprek. Hopelijk tot snel!

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel