EcoGiving neemt GreenGiftBox over!

We hebben geweldig nieuws! GreenGiftBox is nu het zusje van EcoGiving en daar zijn we enorm trots op. GreenGiftBox sluit precies aan bij onze missie en dankzij hun toevoegingen kunnen we samen nog meer impact maken. Maar waarom is dit nieuws zo geweldig? We vertellen je er alles over in deze blog.

Wat biedt GreenGiftBox aan?

GreenGiftBox biedt een online keuzeconcept aan. Met behulp van een voucher kunnen jouw medewerkers zelf een geschenk kiezen. Dit kan een cadeaubon zijn, maar ook een tof geschenk. Op deze manier maak je iedereen blij en geef je ze zelf de keus. Dit alles gebeurt ook nog eens op een duurzame en verantwoorde manier. Ben je benieuwd naar het concept? Vraag dan vrijblijvend hier een demo aan.

Wat is de missie van GreenGiftBox?

GreenGiftBox streeft ernaar dat het maken van sociale en duurzame keuzes normaal wordt. Ze willen bijdragen aan het verminderen van plastic en ervoor zorgen dat meer mensen kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt. GreenGiftBox draagt hieraan bij door samen te werken met sociale ondernemers, cadeaus samen te stellen met maatschappelijke impact en bewustwording te creëren. Dit is niet alleen beter voor het klimaat en het milieu, maar ook voor de mensheid.

Weet je wat zo tof is? In 2022 hebben ze €12.325,00 aan verschillende goede doelen gedoneerd en in 2023 konden ze dit bedrag verdubbelen naar € 24.755,40 aan verschillende goede doelen.

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat het nu nog eenvoudiger is om te kiezen voor een duurzaam geschenk. Dankzij deze overname kunnen wij jou nog beter en gemakkelijker helpen, omdat alles nu onder één dak valt. Handig, toch?

Wil je meer weten over de overname of heb je vragen over het concept? Bellen kan dan naar 085 - 004 43 63 of mail naar info@ecogiving.nl.

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel